Visclub De Egmonden

Laatste wedstrijd 2022

| Geen reacties

Afgelopen zondag, de laatste wedstrijd van de competitie 2022.

Men had de keus om te vissen op de hele grote of de hele gladde jongens (karper/paling).

Of je moest de gok nemen dat er van dat soort niets werd gevangen, dan kon je altijd op  bijvangst gaan. Van de negen vissers namen zeven de juiste keuze, de bijvangst.

De grote jongens sprongen bijna over je dobbertje heen maar bijten, ho maar. Al het aangeleverde aas zoals, mais, wurm, made, boilie, aardappel en zelfs sardine werd totaal genegeerd. Zo zit de vis sport ook in elkaar, wachten en geduld hebben. Jammer maar het is niet anders. Heren en Dame vissers, de competitie is gevist, de eindstand is bekend. Deze word bekend gemaakt op de warming up (paaswedstrijd) van 2023. Namens het bestuur nog heel veel vis plezier, hou het gezond, kijk af en toe ook eens op de site voor het laatste nieuws. Tot de jaarvergadering, het Bestuur.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.