Visclub De Egmonden

Dames/kinderwedstrijd

26 Juni, de jaarlijkse viswedstrijd voor de jeugd en dames, op de slotgracht. Organisator dit jaar was Ramon Ooms. Opkomst 35 vissertjes, geen dames (jammer) en 50 toeschouwers. Onder een stralend zonnetje werden er maar liefst 50 vissen uit het water gehaald. Soms was het kiezen of eerst de vis melden of eerst het ijsje opeten, want warm was het. Bij de prijsuitreiking in het proeflokaal, waar we hartelijk werden ontvangen met een glaasje fris voor de jeugd, zag je allen maar blije en gespannen gezichten. Wat zal ik kiezen voor prijs. Al met al was het een hele leuke dag. Na afloop kreeg ieder nog een zakje zoetigheid mee naar huis. Onze dank gaat uit naar de sponsors, Handyfish Heiloo, Koi en vijvercentrum Noord-Holland te Dirkshorn en Ooms Engineering Services.

Reacties zijn gesloten.