Visclub De Egmonden

Zondag 11 september 2022

| Geen reacties

Vandaag de één na laatste wedstrijd op brasem, deze keer op de Slotgracht. Schitterende omstandigheden, keurig onderhouden door de gemeente, dus konden we lekker zitten vissen. Leuke opkomst van acht vissers die de laatste punten voor de competitie het leefnet in wilden vissen. Je voelt hem al aankomen, prachtig weer maar geen brasem.

Deze vissen hadden totaal geen interesse wat er aan eten werd aangeboden. Kan gebeuren zou je zeggen maar is wel zwaar vissen, aan de andere kant was het wel gewoon genieten van het zonnetje. Toch is de brasem een vis die zich op het laatste moment laat zien, maar dit keer was het aan dove-vis-oren gericht. Laten we hopen dat het niet het geval is bij de laatste wedstrijd op 25 september. Dan gaan we op karper ook op de Slotgracht. De eindstand is nog steeds niet beslist, dus wil je nog kans maken zorg dan dat je erbij bent.  Het Bestuur.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.