Visclub De Egmonden

Zoet tegen zout

De jaarlijkse wedstrijd tegen Nacht/Ontij werd op zondag 27 juni gehouden bij de grote vijver aan de Beatrix. Er kwamen 13 vissers opdagen deze keer (HEEL ERG WEINIG). Na het indelen, sommige zijn lid van allebei de verenigingen, werden de hengeltjes uitgegooid. In totaal werden er 92 vissen gevangen. Waarvan De Egmonden er 72 uit het water haalden. Nacht/Ontij ving er 20, het is toch iets anders om in zoet water te vissen. Maar toch, de stemming zat er goed in. De eerste drie van Nacht/Ontij waren Paul Glas met 6 stuks, na loting Cok Mors ook 6 visjes, Willem Wijker werd keurig 3e met 4 vissen. Bij De Egmonden werd Theo Minneboo 1e met 28 vissen, 2e Jeroen Westerheyden16 stuks, 3e Niels Terluin met 15 visjes. De prijs uitreiking was in de Proeverij. Tevens een gigantische verloting die Dick en Paul op zich hadden genomen. Moet wel worden bij gezegd dat iemand moeite had met de nummers 66 en 99. Het was al met al toch wel een geslaagd onderonsje. Dank aan de Proeverij voor het beschikbaar stellen van de ruimte.

Reacties zijn gesloten.