Visclub De Egmonden

Zondag 21 augustus 2022

| Geen reacties

Vandaag, een combi-wedstrijd op witvis in de grote vijver.

Prachtig weer en met de vakantie nog in het achterhoofd kwamen liefst negen vissers een poging wagen aan de waterkant. Dat de vis het vakantiegevoel nog niet kwijt was, was te merken aan de vangst. Er werd eigenlijk weinig gevangen. Het was een wedstrijd op gewicht en aantal. Voor iedere vis kreeg je 20 gram extra dus je kon op grote vis gaan of op heel veel kleine. De totale vangst was 104 vissen  met het gewicht van 7090 gram. Dit is zonder het extra gewicht. Theo Minneboo werd 1e met 4800 gram (met 2 mooie brasems erbij een van 2600 gram en 60 cm lang), 2e altijd weer goed presterende Rob Gravemaker 1300 gram, 3e Aad Dekker 880 gram, 4e toch weer en poging wagende Niels Terluin 870 gram, 5e Wil Verboom (moest nog wennen aan de nieuwe hengel) 500 gram, 6e Ron Groot 460 gram, 7e altijd goedlachse Jeroen Westerheijden met 300 gram, en gedeeld 8e Henk Konijn  en Kees Glas die hun dag echt niet hadden, allebei 30 gram. Na de vijver gaan we nu de laatste  wedstrijden vissen op onze Slotgracht, waar we beginnen met een koppelwedstrijd op 28 augustus. De strijd voor de ereplaatsen word steeds spannender, dus vissers zet je beste hengeltje voor, zorg dat je er bij bent voor de laatste podium plaatsen. Het Bestuur.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.