Visclub De Egmonden

Zondag 7 augustus 2022

| Geen reacties

Witvissen in de grote vijver

Deze witviswedstrijd ging op aantal. Opkomst 10 vissers. Redelijk, gezien de vakantietijd. We waren goed zichtbaar aan de waterkant omdat eindelijk de bermen waren gemaaid. Hulde. Onder het gegak van de nijlgans (vreselijk als je er dichtbij woont) werd er behoorlijk wat vis gevangen namelijk 161 witvisjes. Gezien de vorige keren was dit nu eens aangenaam vissen. De uitslag van deze wedstrijd was 1e Rob Gravemaker 39 stuks, 2e Peter v/d Woude 25 stuks, 3e Wil Verboom 22 vissen, stukken beter als haar vriendje Theo Minneboo die werd 4e met 21 visjes, 5e werd Henk Konijn 17 stuks, 6e Ron Groot met het mooie aantal van 16 ( heeft 45 minuten minder gevist, klasse dus), gedeeld 7e Thijs Glas en Jack Koopman allebei 9 stuks, 8e Kees Glas met het mooie aantal van 8 vissen, en lest best Jeroen Westerheijden met helaas maar 5 visjes. Ondanks dat het water niet zuiver was/is zagen de vissen er mooi en gezond uit. Let erop vissers, warm /heet weer, blauwalg is er zo. Met nog drie wedstrijden te gaan is de competitie nog lang niet gespeeld. De volgende wedstrijd is op 21 augustus dat is een combi, gewicht plus 20 gram per gevangen vis. Tot dan.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.