Visclub De Egmonden

Zondag 24 juli 2022

| Geen reacties

Baarsen op de Slotgracht.

Na de warming up van vorige week werd er nu op de baars gevist. Altijd een lastige wedstrijd  want zoek ze maar eens. Niet denken ik gooi mijn hengeltje en ik zie wel, nee de baars schuilt zich namelijk op. Het was dus weer een geloop op de fundamenten zondagochtend. Maar na de vele kilometers was er toch een uitslag. 1e werd Henk Konijn met 6 baarsen, scherp gevist, 2e Jack Koopman 5 stuks, 3e Rob Gravemaker en Theo Minneboo allebei 3 baarsjes, 4e het trio Jeroen Westerheyden,Niels Terluin en Kees Glas 2 baarsjes, 5e Aad Dekker 1 baars en laatste Peter v/ Woude die kon ze helaas niet vangen deze zondag. De volgende wedstrijd is op 7 augustus in de grote vijver aan de Beatrix. Dan gaan we vissen op witvis. Dat doen we op aantal dus denk aan het leefnet en de regels die in het regelement staan

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.