Visclub De Egmonden

Zondag 17 juli 2022

| Geen reacties

De eerste koppelwedstrijd op de grote vijver.

Eigenlijk een soort warming-up na de zomerstop voor de rest van het visseizoen.

Er werd gevist op witvis in de grote vijver op gewicht. Er werden koppels gevormd door middel van loting. Eerste werd het koppel Kees Glas en Peter v.d. Woude met 2280 gram, 2e Jack Koopman ( die was alleen maar dan telt de vangst dubbel) met 1120 gram, 3e Rob Gravemaker en Jeroen Westerheyden met 1000 gram, 4e Thijs Glas en Henk Konijn samen 880 gram en laatste Aad Dekker en Marcel de Waard, alleen Aad ving vis nl.350 gram.

Totaal werd er 5 kilo en 70 gram uit het water gevist. Eigenlijk niet slecht gezien de vorige resultaten. Na de prijsuitreiking, allemaal wat lekkers voor bij de koffie, gingen we huiswaarts denkende aan de volgende wedstrijd  komende zondag op baars in de Slotgracht. Het mooie weer houdt nog even aan en omdat de pomp en de fontein nog in de reparatie staan, moeten we maar hopen dat het met de blauwalg die er nu al is.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.