Visclub De Egmonden

Zondag 5 juni 2022

| Geen reacties

Een brasem wedstrijd op de Weidjes. Altijd leuk om een brasem te vangen, een vis die de strijd gauw opgeeft, maar je tuig zit wel onder het slijm. Dat is het nadeel want je moet het allemaal schoonmaken voor je verder kan vissen. Op een of andere manier willen ze dan niet meer bijten. Er werden in totaal 3 brasems gevangen waarvan Theo Minneboo er 2 voor zijn rekening nam. De derde brasem werd er door Rob Gravenmaker uit gehaald. Je wilt het haast niet geloven maar er werd ook een kreeft gevangen door Aad Dekker (verkeerd aas?). We zijn nu halverwege de competitie dus even een kleine pauze. We gaan ons nu voorbereiden op de Dames/Kinderwedstrijd op zaterdag 25 juni op de Slotgracht, waar een helpende hand nodig is bij het tellen. Kunnen we gelijk zien hoe het moet want zondag 26 juni moeten we het tegen Nacht en Ontij opnemen, ook op de Slotgracht. Van deze beide wedstrijden is de prijsuitreiking bij Bart in het dorpshuis. Laten we ons beste hengeltje voorzetten. Het Bestuur.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.