Visclub De Egmonden

Zondag 29 mei 2022

| Geen reacties

Afgelopen zondag, 29 mei, de vierde wedstrijd op baars. Omdat het eigenlijk een loopwedstrijd is en de vangst de laatste tijd een beetje tegenviel was er besloten om gebruik te maken van al de drie vijvers. Het is de laatste tijd hopeloos met de vangst, ook deze zondag. Van de acht vissers wist alleen Aad Dekker er twee baarsjes uit te halen. De andere zeven konden weer op een houtje bijten. De vraag is of er nog wel vis in zit of alleen maar waterplanten en takken van de bomen die er naast staan.

Alleen in de grootste vijver was nog enig spektakel te zien van de zwaan die probeerde om de kuikens van  medegebruikers, in dit geval de nijlgans,  van de vijver te verjagen.

De volgende wedstrijd is op 5 juni op de Weidjes. Dan wordt er gevist op brasem (aantal). Het bestuur.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.