Visclub De Egmonden

Zondag 15 mei 2022

| Geen reacties

Zondag 15 mei karperwedstrijd in de grote vijver. Na het naar binnen loodsen van de pleziervaartuigen kon de wedstrijd beginnen. Maar liefst 9 vissers aan de waterkant,of eigenlijk, er stonden 9 vissers verborgen tussen metershoog gras en riet. Het zal ongetwijfeld het bermbeleid zijn van de gemeente maar wat een puinhoop. Sorry gemeente, niet om aan te zien. Maar goed, 9 vissers ook 9 winnaars want er werd niet één vis gevangen, zelfs geen bijvangst. Waar het aan ligt ? Wie het weet mag het zeggen. Om de moed er in te houden voor de volgende wedstrijd, dat is op 29 mei, is er besloten om deze keer alle drie de vijvers te gebruiken. Op baars ,volgens het schema. Meestal is het zoeken langs de walkant voor een baarsje, dus denk aan het leefemmertje. Na één uur even tellen  en de gevangen vis terug gooien. Veel balpennen maken licht schrijfwerk. Alvast even een noot aan de gemeente, door de druk van de bermen laat de beschoeiing het op veel plaatsen afweten. Maak nu langs het water een meter vlak een schelpenpad aan. Scheelt een hoop druk en het is makkelijk eendjes voeren. (Er wordt contact opgenomen). Het Bestuur.

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, buitenshuis en boom
Voorzitter Marcel de Waard in functie, ondersteuning Jan Peetoom

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.