Visclub De Egmonden

Zondag 8 Mei 2022

| Geen reacties

Zondag 8 mei, de tweede wedstrijd op witvis (combi) op de Weidjes. Combi vissen is het gewicht van het totaal en extra 20 gram voor iedere gevangen vis. Dus of vissen op de grote of op een heleboel kleine. Maar ja, koud water, paaitijd, geen tijd om honger te hebben dus, de vangst viel wel een beetje tegen. Opkomst 10 vissers die de toch nog koude waterkant opzochten.
Om het verslag een beetje leuk te maken beginnen we nu een keer van onderaf. Op de 6e plaats Kees Glas 120 gram en een zeelt maar die telde niet mee, 5e werd Wil Verboom 130 gram, 4e Peter vd Woude 760 gram, 3e Rob Gravenmaker 1840 gram, 2e Henk Konijn 1890 gram maar die was wel de enige met een brasem. Onze Henk wilde deze keer winnen want na het wegen van zijn vangst, terwijl er nog een paar stonden te wachten bij hun leefnet, gooide hij de peperdure weegapparatuur in het water. Jammer Henk, er is altijd wel iemand met een weegschaaltje en dat was niemand anders dan Theo Minneboo die met 2500 gram duidelijk de 1ste plaats opeiste. Zondag 15 Mei gaan we op karper/zeelt/paling in de grote vijver. Kijk naar het reglement want er wordt streng gehandhaafd. Het Bestuur.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.