Visclub De Egmonden

Laatste wedstrijd 2021

| Geen reacties

LEST BEST Afgelopen zondag de laatste wedstrijd van de kleine competitie van het seizoen 2021. Er werd gevist op karper/zeelt of paling. Je kan het ook een geduld wedstrijd noemen. Hoe groter de vis hoe slimmer deze zijn, daarom kon men ook met de derde hengel op bijvangst (om maar bezig te blijven) gaan vissen. Er kwamen 13 vissers opdagen om nog wat punten te scoren voor de eindstand. Dat slechts een karper zich liet verleiden was wel een deceptie, maar wel een van 75 cm en maar liefst 6 kilo en 870 gram. Deze werd gevangen door Theo Minneboo (1e dus), 2e werd Peter van de Woude met 3 soorten als bijvangst, gedeeld 3e Bert Leyen en Rob Gravenmaker met 2 soorten als bijvangst, 4e Aad Dekker met een mooie brasem. Heren en Dame vissers dank voor jullie inzet. Laten we hopen dat volgend seizoen alles weer op de gewone manier kan. Mochten er nog vissers lid worden of er mee stoppen geef dat even door. Het Bestuur.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.