Visclub De Egmonden

12 september 2021

| Geen reacties

De voorlaatste wedstrijd van deze kleine competitie ging op brasem. Negen vissers kwamen opdagen om deze slijmerige vis te vangen. In totaal werden er vijf brasems uit het water gehaald. Ongekend slecht resultaat. Waar het aan ligt, zeg het maar. Eerste met twee brasems werd onze nestor Jan Peetoom, gedeeld tweede werden Wil Verboom, Aad Dekker en Theo Minneboo (of het er wel een wàs moest even op de visapp worden nagekeken) met één brasem. Laten we het hier maar op houden, het zonnetje scheen, het was lekker visweer en we zaten weer te genieten op onze Slotgracht. Maar dat zal op 26 september niet gaan want dat wordt werken. Dan kunnen nl. de laatste punten voor de competitie vergaard worden. We gaan dan op de grote vechters, de karper, wederom op de Slotgracht. Ook al maak je geen kans meer op een van de ereplaatsen het is altijd weer geweldig om deze vis te drillen. Dus heren/dame vissers laat zien dat je die kunst beheerst. Houd het gezond en coronavrij dan zien we elkaar de 26ste weer aan de waterkant. Het Bestuur.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.