Visclub De Egmonden

CO-MPE-RONA-TITIE

| Geen reacties

Zondag 22 augustus, noodweer voorspeld maar evengoed een wedstrijd in de grote vijver. Deze keer een combi. Dit is vissen op witvis op gewicht en 20 gram extra per gevangen vis. Tien vissers kwamen een hengeltje uitgooien voor deze halve comperonatitie. Winnaar werd Niels Terluin met een totaal gewicht van 2780 gram. Hier zat een joekel van een brasem bij van meer dan vier pond. 2e Aad Dekker met 2020 gram, 3e Peter v.d. Woude 1820 gr, 4e Theo Minneboo 1620 gr, 5e Jack Koopman 1260 gr, 6e Rob Gravemaker 1120 gr, 7e Ron Groot 900 gr, 8e Wil Verboom 866 gr 9e Marcel de Waard en Henk Konijn allebei 140 gram. In deze uitslag missen we een paar bekende namen, maar dat mag volgende zondag niet gebeuren want dan vissen we de jaarlijkse wedstrijd tegen onze zoutwater vrienden van “Bij Nacht en Ontij”. Dit zal plaatsvinden op de Slotgracht. We vissen dan van 9.30 tot 11.30 op witvis tot maximaal 20 cm. Voor aas wordt gezorgd. Prijsuitreiking na afloop in het Slotje. Uit betrouwbare bron is vernomen dat onze westerburen de overwinning van de vorige keer willen prolongeren. Dus beste clubleden zet je beste hengeltje voor en laat je het visje niet van je bord eten. Het Bestuur.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.