Visclub De Egmonden

Dames-kinderwedstrijd

| Geen reacties

Zaterdag 20 juni, jaarlijkse viswedstrijd jeugd en dames op de Slotgracht, georganiseerd door Visclub de Egmonden..

Ondanks de Visserijdag een grote opkomst. Onder het genot van een lekker zonnetje werd om klokslag   2 uur het startsein gegeven. Met af en toe het gegil van de dames (maden zijn eng) werd er fanatiek gevist. Bijna iedereen ving wel een visje. In de categorie tot 6 jaar werden  Sam Peetoom en Britt Reinders 1ste  met 5 vissen. T.m. 11 jaar wederom een gedeelde 1ste  plaats nl. Sander Idema en Noer Khalil met allebei 9 vissen. In de klasse tot 15 jaar werd Remco Molenaar met 3 visjes 1ste .

Bij de dames werd Tanny met 4 vissen 1ste. En dan komt het, de prijsuitreiking, wat een feest. De organisatie werd bestookt met vragen van, heb ik gewonnen ? Ik heb niks gevangen maar krijg ik dan wel een prijs ? Hoeveelste ben ik ? Mag je uitzoeken?

De prijzen werden in de ogen van de kinderen al bij voorbaat geclaimd. Onder het genot van een flesje fris en een zakje snoep werden de prijzen opgehaald. Iedereen had prijs natuurlijk want dat werd mede mogelijk gemaakt door cafe Het Rode Hert, Sportraad BES en het Rabofonds. Hiervoor onze dank. Volgend jaar is er natuurlijk weer een wedstrijd die wij graag weer organiseren. Het bestuur.

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.