Visclub De Egmonden

WITVISSEN OP DE WEIDJES

Na het debacel van vorige week werd er nu in de vijver op de Weidjes gevist.
Het ging deze keer op gewicht plus 20 gram bonus per gevangen witvis.
Dus eigenlijk was het zaak om zoveel mogelijk vis te vangen voor de bonuspunten. Nou, gevangen werd er, niet dat je het leefnet vol kreeg maar het was 100% beter dan vorige week. Er kwamen maar liefst elf vissers op dit evenement af, niet dat die allemaal vangst hadden (namen zijn bekend bij het bestuur) maar toch weer een goede opkomst. De eerste plaats was voor Bert Leyen die na een jaar sukkelen met zijn been eindelijk weer aan de waterkant te vinden was. Met 16 vissen en de bonuspunten kwam hij tot 820 gram. 2e werd de altijd maar stevig door vissende Wil Verboom 11 vissen plus bonus 620 gram. De 3e plaats werd opgeeist door Peter v/d Woude ook met 16 stuks maar heel klein dus kwam de weegschaal inclusief bonus niet verder dan 580 gram. Op 21 Mei gaan we Karper/Zeelt/Palingen in de grote vijver, denk aan de derde hengel vergunning, aan de Beatrixlaan. Bij deze wedstrijd zelf voor aas zorgen. Voor de volledigheid de hele uitslag: 4e Jeroen Westerheiden 7 stuks 350 gram, 5e Rob Gravemaker 4 stuks 320 gram, 6e Theo Minneboo 8 stuks 280 gram, 7e Kees Glas 5 stuks 210 gram, 8e aad Dekker 2 stuks 140 gram, 9e Ron Groot 1 vis 50 gram, gedeeld 10e Jack Koopman en Niels Terluin die konden de vis niet vangen vandaag.

Reacties zijn gesloten.