Visclub De Egmonden

paaseierenwedstrijd

Zaterdag 8 April de eierenwedstrijd, ook wel gezien als de warming up voor het komende seizoen. Maar liefst 12 vissers kwamen op de wedstrijd af. Goeie opkomst, vangst hopeloos. Er werd niet een visje uit het water gehaald, jammer vissers, het zag er zo mooi uit. Of zou het zo zijn dat onze zwart gevederde vrienden, die netjes in de boom zaten toe te kijken, ons toch weer te vlug af waren. Zeg het maar, we kunnen alleen maar hopen dat de vogels er een keer genoeg van hebben. De sponsor van de eieren was wederom tegelzet bedrijf De Waard, tevens onze voorzitter, dank hiervoor. Op 30 April gaat het echte werk beginnen dan zien we elkaar weer op de Slotgracht om te witvissen op aantal. Heren en Dame vissers heel veel succes in de competitie.

Reacties zijn gesloten.