Visclub De Egmonden

Zondag 27 september 2020

| Geen reacties


De laatste wedstrijd van deze vierkamp ging op de karper. Acht vissers waren aanwezig om onder deze toch wat sombere omstandigheden een hengeltje uit te gooien. Dat de karper geen zin had was te merken aan de vangst. Theo Minneboo en Rob Gravemaker hadden er wel een aan de haak maar niet op het droge dus helaas geen punten. Niels Terluin deed het als enige beter met een mooie zeelt (valt onder de karperachtigen) van 37 centimeter. Na afloop was er nog de uitreiking van de prijzen van de afgelopen seizoenen. Eerste en algemeen kampioen, Theo Minneboo , 2e Jan Walta, 3e Matthieu v Wanrooy, 4e Wil Verboom en vijfde Jack Koopman. De kanjerkoning ging naar Wil Verboom. Alle vissers dank voor jullie inzet, houd het gezond, dan zien we elkaar weer op de hopelijk corona-vrije warming-up op paaszaterdag. Is er nog iets dat anders kan of moet om het nog leuker en meer vissers aan de waterkant te krijgen, geef het even door aan het bestuur. Een fijne winterstop en tot volgend seizoen. Het Bestuur.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.