Visclub De Egmonden

Zondag 30 augustus 2020

| Geen reacties

Vandaag de tweede van de kleine competitie. Deze keer ging het op witvis op gewicht, zonder de brasem.Weersomstandigheid hopeloos aan het begin, regen en nog eens regen. Vandaar dat er maar acht vissers kwamen opdagen.Maar precies op het startsein was het droog dus. Je kon wel merken dat er een tijd niet was gehengeld.Deze acht haalden maar 6890 gram uit het water. Dat kwam de ijsvogel goed uit want die kwam telkens met een afkeurende blik langsvliegen, het is tenslotte zijn etensbak. 1ste werd Rob Gravemaker met 1500 gram, klasse Rob, 2de Aad Dekker met 990 gram, 3de werden Jan Peetoom en Matthieu van Wanrooij allebei 770 gram, de vijfde plaats was voor Kees Glas 760 gram, 6de Theo Minneboo 750 gram,viel een beetje tegen Theo, 7de was Bert Leijen met 730 gram en laatste werd Wil Verboom, die had haar dag niet, met 620 gram.De volgende wedstrijd is op 13 september dan gaan we op de brasem. Leefnet niet nodig want het gaat op aantal deze keer dus schepnet verplicht. Tot dan !

Het Bestuur.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.