Visclub De Egmonden

Kleine competitie 2020

| Geen reacties

Dames en heren,

de competitie kunnen we niet dit jaar vissen maar de club laat jullie niet in de kou staan. Van de Federatie mogen we weer wedstrijden organiseren mits we toestemming van de plaatselijke gemeente hebben. De gemeente heeft haar fiat gegeven als we de richtlijnen van het RIVM aanhouden. Afstand  tussen de visstekken en niet meer dan 30 deelnemers. Nu heeft het bestuur bedacht om vier wedstrijden uit te schrijven. Deze wedstrijden worden allemaal gehouden op de SLOTGRACHT. Een kleine competitie dus. Alle wedstrijden vissen we met één hengel.

16 augustus  8.00 –  10.00 uur baars wedstrijd op aantal.

30 augustus  8.00 – 10.00 uur  witviswedstrijd op gewicht ( LET OP: Brasem telt dit keer NIET mee.

13 september 8.00 – 10.00 uur brasemwedstrijd op aantal.

27 september 8.00 – 10.00 uur  k/z/p wedstrijd op aantal.

WEL ZELF VOOR AAS ZORGEN. Houd het sportief en vooral gezond. Zijn er nog suggesties of een leuk idee voor het volgende seizoen, stel het voor!! Mocht U een mailadres hebben geef dit dan even door samen met je 06 nummer naar cj.glas@quicknet.nl  voor een snellere communicatie.

Het Bestuur.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.