Visclub De Egmonden

13 Augustus baarswedstrijd

| Geen reacties

Afgelopen zondag baarswedstrijd op de slotgracht. Een hele speciale tak van de vissport. Baars moet je zoeken, niet met de verrekijker, maar door met je hengeltje de kant af te stropen. Dus lekker met zijn elfen kilometers  wandelen op de fundamenten van ons slot. Zonnetje scheen toch, dus niets mis mee.

Degene die dat het beste kon was Thomas v. Wanrooi, hij werd 1e met 9 baarsen, 2e was Ron Groot met 6 baarsen, gedeeld 3e waren  Jan Peetoom en Mathieu v. Wanrooi met 5 baarsjes. Voor de volledigheid Bert ving er 4, Aad en Kees 2, Jan en Gerard elk 1 en Jack en Henk die liepen de baarsen heel hard voorbij.

Onze leider in het klassement laat steekjes vallen heren vissers, dus kom op 3 september vissen op de slotgracht, op witvis (aantal).

Kom op jongens, de vacature secretaris staat nog open dus niet allemaal tegelijk, wie wil? Overig nieuws vind je op de site. Het Bestuur.

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.