Visclub De Egmonden

Paaseierenwedstrijd

| Geen reacties

 

 

De paasviseierenwedstrijd is al weer geweest De opkomst viel tegen maar de vissers deden hun best om wat te vangen. Dat de vis het liet afweten mocht de pret niet drukken. Het is natuurlijk nog vroeg in het jaar, de vis is nog niet zo actief.Toch waren er een paar vissers die iets op de kant wisten te krijgen. Thijs Glas wist er 3 te vangen, Patrick Niwczyk 2 stuks, en Willem Wijker en Aad Dekker elk 1. Waarvan Aad een hele leuke brasem. De prijsuitreiking in het Rode Hert was weer ouderwets gezellig.

De eieren gesponsord door  voorzitter Marcel waren door Wallie perfect op smaak gebracht.  De volgende wedstrijd is op 17 April.

Dat is er een op aantal, op onze Slotgracht.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.