Visclub De Egmonden

Witviswedstrijd 1 mei 2016

| Geen reacties

Zondag 1 Mei, hoogzomer en dan mogen vissen . Wat is er dan nog mooier ?
Het was de 2e wedstrijd van de competitie op witvis in de vijver op de Weidjes.
Opkomst 7 man, viel een beetje tegen met dit mooie weer. Zondag 1 Mei, dag van de arbeid. Dat hebben sommige vissers geweten want die moesten aan de arbeid. Wat dacht je van Henk Konijn 1e met 43 vissen (hoe doet die man het ? ), een goeie 2e was Patrick Niwczyk met 19 stuks, 3e Aad Dekker 15 vissen, waarvan weer ‘n grote brasem (hij heeft daar patent op), 4e Ron Groot 13 stuks waarvan 1 brasem maar wel stukken kleiner als die van Aad.
Nummer 5 was Jan Peetoom 11 vissen, 6e werd Kees Glas met het respectabele aantal van 8 stuks, en onze Bert liet het een beetje afweten vandaag met 3 visjes, maar pas op want hij liet doorschemeren dat dit eenmalig was. We zullen het zien op zondag 15 Mei want dan gaan we op Karper/ Zeelt/ Paling in de grote vijver. Tot dan.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.