Visclub De Egmonden

Witviswedstrijd 6 september 2015

| Geen reacties

VISCLUB DE EGMONDEN

Witviswedstrijd in de vijver op de Weidjes. Na eerst even de regels doorgenomen te hebben, want die zijn niet voor niets gemaakt, werden de stekken verloot. KOM OP TIJD EN VOER NIET VOOR HET BEGINSIGNAAL. Opkomst 6 man en 1 vrouw. Theo wist de eerste plaats te veroveren door 75 visjes te vangen. Tweede werd Jan Walta met 61 visjes. De totale vangst was 285 vissen.  Vorige week is er gevist in de grote vijver, daar werd Jan 1e met 148 visjes en Patrick 2e met 139 visjes. Hier werd in totaal 672 vissen gevangen. Gezond viswater in de Egmonden.

Volgende week zitten we op karper/paling (2 hengels op een soort is toegestaan) in de grote vijver, aanvang 7 uur.  Tot zondag en kom op tijd.

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.