Visclub De Egmonden

ZONDAG 16 JULI 2023

Zondag 16 juli, baars wedstrijd op de Slotgracht. Zomerreces voor de vissers was voorbij dus konden de hengeltjes weer tevoorschijn komen. Bij sommigen zat de vakantie nog in de bol.
Aas vergeten, vissen op de Slotgracht, in plaats van in het water. Maar goed alles went, behalve de lage opkomst. MAAR acht vissers zochten de waterkant op terwijl het zo leuk is om te vissen.
Het zal wel aan het weer gelegen hebben want het waren herfstachtige omstandigheden. Harde winden grote golven in het water plus nog de restanten van de vorige storm. Het was toch weer een beetje zoeken naar de kleine jagertjes. Het scherpste oog was dit keer voor Aad Dekker met vier baarsjes. Hij mocht gerust deze keer winnen omdat hij een reparatie aan de knie ondergaat en winnen er dan voorlopig niet van komt. Goed herstel en moge we je volgend jaar weer aan de waterkant zien. Gedeeld op de tweede plaats Rob Gravemaker en Kees Glas allebei één baars. De volgende wedstrijd is 30 juli in de grote vijver op witvis (aantal). Door de aanplant aan de zuidkant is het mogelijk dat bij grote opkomst de tweede vijver er bij wordt getrokken. Het Bestuur.

Reacties zijn gesloten.