Visclub De Egmonden

viswedstrijd dames/jeugd – nacht/ontij

Op zaterdag 24 juni gaan we weer vissen met de jeugd en dames. Dit gaat gebeuren op de slotgracht. Er is alles aan gedaan om er zoveel mogelijk vis in te krijgen. We beginnen om twee uur en vissen tot half vier. Daarna gaan we naar het dorpshuis voor de prijsuitreiking. We rekenen op een goede opkomst en een paar mensen om even te assisteren. De zondag erop (25 juni) vist de club tegen Nacht / Ontij van half tien tot half twaalf. Dit gebeurd ook op de slotgracht. De gezellige nazit is ook in het dorpshuis. Met natuurlijk weer een kleine verloting. Voor beide wedstrijden word er voor maden gezorgd. Er is gevraagd om in ieder geval een paar extra maden doosjes mee te nemen, voor de vissers van Nacht/Ontij. Het Bestuur.

Reacties zijn gesloten.