Visclub De Egmonden

ZONDAG 28 MEI 2023

Zondag 28 mei, lekker zitten vissen op baars. Beter gezegd loop vissen want de baarsen moest je zoeken. Er werd noodgedwongen uitgeweken naar de Slotgracht omdat de bermen bij de vijvers onbegaanbaar zijn. Voor sommige “dirkies” kwam de verplaatsing niet over maar evengoed twaalf vissers aan de waterkant. Het was deze keer ├ęcht zoeken want er werd geen baars gevangen. Dat sommige vissers  ruim voor tijd de pijp aan maarten gaven was ook niet zo vreemd. Naar de oorzaak dat de vissen slecht bijten kan je alleen maar gissen.

Het eindschot van de wedstrijdleider werd dan ook in dank afgenomen. Al met al was het een mooie, zonnige, zondagochtend op de Slotgracht. Volgende week zondag 4 juni gaan we op brasem in de vijver op de Weidjes. 

Het Bestuur.

Reacties zijn gesloten.