Visclub De Egmonden

Zondag 8 augustus 2021 Witvissen op de vijver

| Geen reacties

Zondag 8 augustus, witvissen in de grote vijver. Ondanks de sterke wind die vol over het water waaide, trotseerden toch 12 vissers deze miserabele omstandigheden.
Waar het aan lag blijft gissen want er werd heel weinig gevangen met zoveel man, namelijk 153 stuks.
Voor deze opkomst was het dus aan de lage kant. 1e werd Theo Minneboo met 38 stuks, 2e Aad Dekker met 26 vissen, 3e Niels Terluin (eindelijk weer eens aan de waterkant) 20 stuks, 4e Wil Verboom 16 visjes, 5e Rob Gravenmaker 15 keer.
Ron Groot ving er 13 en Bert Leijen 11. Zelfs de meest ervaren vissers zoals Peter van de Woude en Cock Mors met 6 en 5 waren te vinden in de onderste regionen. Dat het beter kan moeten we maar laten zien op 22 augustus, weer in de grote vijver. Dit is een combi wedstrijd op witvis (aantal plus gewicht).

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.