Visclub De Egmonden

10-7 baarswedstrijd

| Geen reacties

 

Dorpsfeest en een viswedstrijd. Geen slechte combinatie toch? Deze keer gingen we op de kleine jagertjes, de baars. Het was een beetje moeilijk vissen met al dat hoge gras bij de vijver aan de Beatrix, maar ja het zij zo. Maar liefst 7 vissers trotseerde de moeilijke omstandigheden. In totaal werden er 28 baarsjes gevangen, waarvan Thomas er 13 voor zijn rekening nam. Broer Matheau werd met 9 stuks een goed tweede. Deze keer waren ze maar moeilijk te vangen. Het was in ieder geval weer een goede voorbereiding voor de brasemwedstrijd van komende 24 juni op het fundament. Let op want deze telt ook mee voor de kanjerkoning. Op 30 juni is weer de jaarlijkse dames/kinderwedstrijd, waar altijd nog een beetje hulp bij nodig is. Het Bestuur.

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.