Visclub De Egmonden

DE KARPER LIET ZICH NIET BEETNEMEN

| Geen reacties

 

Zondagochtend 27 mei, karperwedstrijd in de vijver aan de Beatrix. Na 3 tekenbeten en de schoenen onder de hondenstront konden 8 vissers door het hele hoge gras de walkant bereiken. Maar ja, dat is het bermbeleid van gemeente BERGEN. Het is dat je hengels zag want de vissers zaten verstopt. Karper vissen is toch wel een aparte tak van de visserij. Geduld moet je als visser hebben maar hierbij helemaal. Na een paar brasems, was tijd voor de vis waar het om ging. Het was Jeroen die er een aan de haak had geslagen, maar de vis is pas gevangen als die op het droge ligt. En dat is nou net wat er niet gebeurde. Na elke keer weg te duiken onder de halve boom die in de vijver ligt wist de vis zich te ontdoen van de haak. Jammer Jeroen, het was leuk geweest als nieuwkomer. Dus zoals gezegd, de karper liet zich niet beetnemen. Op zondag 10 juni gaan we vissen op baars ook in deze vijver. Graag zien we weer een grote opkomst. Het Bestuur.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.