Visclub De Egmonden

ZONDAG 27 AUGUSTUS 2023

Door vakantieperikelen eerst de uitslag van 13 augustus van de witvis combiwedstrijd in de kleine vaart.. Helaas geen verslag maar er werd behoorlijk gevangen. De eerste drie waren, 1e  Rob Gravemaker met 1665 gram, 2e Niels Terluin 1530 gram, 3e Jack Koopman 1335 gram.
Afgelopen zondag werd er gevist op de Slotgracht. De discipline was brasem. MAAR acht vissers kwamen opdagen, jammer maar het is niet anders. Ondanks het ruime, zeer gevarieerde aanbod van voer was er niet een vis die trek had. Dus MAAR acht vissers en geen vis gevangen. Laten we maar zeggen domme pech, wel een paar aanbeten maar geen doorbeten. Op 10 september gaan we op karper ook op de Slotgracht, dit is de laatste wedstrijd van het seizoen. De strijd voor de podiumplaatsen is nog volledig open. Dus vissers sla je slag. De strijd voor de bestuursplaatsen is ook nog volledig open, dus vissers wie wil.

Het Bestuur.

Reacties zijn gesloten.