Visclub De Egmonden

start competitie 2023

Na de paas warming up nu de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen.Deze ging op witvis (aantal) op de Slotgracht. Onder de toekijkende ogen van de broedende watervogels gooide maar liefst 12 vissers hun hengeltje uit. Je zou toch zeggen, tijd geleden dus de vis zal wel honger hebben. Niets is minder waar, geen vis te bekennen, geen aanbeet gehad. Raar maar echt waar. Oorzaak, misschien nog te koud water, dus de vis had nog opstartproblemen zullen we maar zeggen. Na overleg met de wedstrijdcommissie werd er besloten om de strijd met een half uur in te korten. Evengoed hulde voor de vissers die het moraal hoog hielden en toch hun made zwemles bleven geven. De volgende wedstrijd is op 7 Mei in de vijver op de Weidjes, deze gaat ook op witvis. Wie weet lukt het dan wel.

Reacties zijn gesloten.