Visclub De Egmonden

Zondag 16 augustus 2020

| Geen reacties

Omdat de competitie dit jaar geen doorgang kon vinden, heeft het bestuur met medewerking van de federatie en de gemeente, toch vier wedstrijden kunnen uitschrijven. Als we de afstand tussen de stekken en het aantal deelnemers respecteerden was het geen probleem.

Dus zo gezegd, zo gedaan dus. De eerste van de vier, zondag 16 augustus, ging op de kleine jager nl. de baars. Het zijn net kinderen, ze doen precies wat je niet verwacht.

Het was dus zoeken deze keer. Ook het weer en de conditie van het water hielp niet mee. Aan het verbeteren van de waterkwaliteit wordt door de gemeente gewerkt. Een oplossing kan zijn of een schoepenpomp of een fontein, wat dus ook weer een leuk effect zou geven. Alvast dank hiervoor.

Elf vissers kwamen op de eerste van het kwartet wedstrijden opdagen. In totaal werden er 46 baarsjes gevangen, verdeeld over: 1ste  Kees Glas 11 stuks, gedeelde 2de Aad Dekker en Matthieu v Wanrooij,  beide 7 stuks, 3de  Marcel de Waard 6 baarsjes (het hele bestuur in de top 3, hulde) 4de  Henk Konijn en Ron Groot, allebei 4 stuks, 5de  Rob Gravemaker en Bert Leijen 3 baarsjes, 6e Jeroen Westerheijden 1 baars, Jan Peetoom en Jack Koopman konden ze dit keer niet vangen.

Volgende keer beter jongens. En dat is al op 30 Augustus 8.00 uur op witvis, ook weer op de fundamenten, we vissen dan op gewicht zonder de brasem.

Zelf even aas halen en vergeet vooral het leefnet niet.

Het Bestuur.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.