Visclub De Egmonden

Zondag 15 september

| Geen reacties


De voorlaatste wedstrijd van het seizoen 2019. Het ging deze keer op brasem. De opkomst viel  wel een beetje tegen, er kwamen  maar 8 vissers op af. Misschien komt dat omdat bij vangst van deze vis het vistuig vergeven is van het slijm. Maar het is wel leuk als je het bellenspoor ziet aankomen, en dan maar hopen dat de vis bijt. Dat gebeurde bij Jeroen Westerheijden, Bert Leijen en Jan Walta alle drie 2 brasems, gedeeld eerste dus. Op de tweede plaats ook 3 vissers, Matthieu v Wanrooij, Jan Peetoom en Kees Glas  elk een. Helaas konden Jack Koopman en Henk Konijn het spoor niet vinden. De laatste wedstrijd is op 29 september, deze gaat op karper, zeelt of paling ook op de Slotgracht. Denk ook even aan de bijvangst dus leefnet mee. Mocht je nog aanspraak willen maken op de bovenste regionen of op de titel kanjerkoning 2019 ? De stand is 2700 gram, laat je dan zien op de muren van de Slotruine om de laatste poging te wagen. De maden om te vissen worden gehaald het andere visvoer zelf even regelen. Het bestuur.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.