Visclub De Egmonden

koppelen bij de vijver

| Geen reacties

 

Na het debacle van de wedstrijd tegen Nacht en Ontij  is  de (vis)draad weer opgepakt. Het was deze keer een opwarmertje voor de echte competitie.  We hadden een koppelwedstrijd op witvis in de vijver. Na het trekken van een speelkaart worden de koppels (die pas na het vissen bekend worden gemaakt) gevormd,dus kon het vissen beginnen. Dat de vissers wat goed te maken hadden was te merken, de een na de andere vis werd in het leefnet gegooid. Er was zelfs een visser bij die zijn leefnet in het water gooide en de hengel op de kant. Ook  de langs wandelende kat liet zich de vis goed smaken. Er werd in totaal 26,04 kilo uit het water gevist. Hier waren een paar hele mooie brasems bij.  1e bij de koppels werden Jan Walta en Kees Glas met samen 7840 gram. 2e werden Wil Verboom en Matthieu van Wanrooy met 6750 gram.  Zondag 28 juli gaan we op visite bij onzeLamoraal van Egmont, waar de baars zich nu al aan het verschuilen is voor deze fanatieke vissers. Zelf voor aas zorgen en neem een emmertje mee om de vis levend te houden. Tot dan.

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.