Visclub De Egmonden

Visweekend op de slotgracht

| Geen reacties

Vissen van klein tot groot. Afgelopen zaterdag,  kinder/dameswedstrijd  waar je echt bij moest zijn. Kinderen t/m 6 jaar, onder begeleiding, Boyd en Niels haalden maar liefst 17 vissen uit het water. Categorie t/m 11 jaar Jill, sterk gevist, 20 stuks, Liz 16, Brett en Amber beide 14. (jammer dat de controleurs geen achternamen vermelden). Categorie t/m 15 Tom V Dam en Tom Zonneveld beide 6.    Bij de dames Ans (met advies van Jan) 15, Lien en Denise beide 9, en Leonie 6stuks. Onze dank gaat tevens uit naar het duo Beukers voor de muzikale bijdrage tijdens de laatste loodjes. Voor het eerst sinds jaren hadden alle vissertjes vis. Maar dan komt het, de prijsuitreiking, spektakel alom. Ouders maak het mee want dit is zo mooi om te zien. Dank aan alle sponsors om het weer mogelijk te maken dat hier weer zoveel plezier aan is beleefd. Zondag moesten de grote mensen het opnemen tegen Nacht/Ontij. Het was net als het WK  11 tegen 11. Bij uitzondering werd deze keer alles, ook boven de 20cm, geteld.              Sinds mensenheugenis werd deze wedstrijd dan ook door de Hoef verloren. Allen van Nacht/Ontij. 1E Theo Minneboo met 3260 gr nipt voor Chris Koper met 3190 gr. 3e met 1360 gr. Thomas v Wanrooij.    Bij de verliezende partij werd 1e Tjeu met 1950 gr. 2e was Wil Verboom met 1260 en 3e Jan Peetoom 760 gram.  Al met al was het een leerzaam en een leuk visweekend, ook al werd er verloren met een verschil van 4860 gram.   Zondag 15 juli gaan we koppelen in de grote vijver op witvis, tot dan, het Bestuur.

Voor foto’s www.visclubdeegmonden.nl

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.