Visclub De Egmonden

30 augustus combi wedstrijd

| Geen reacties

Na de zomerstop werd het weer hoog tijd om de hengeltjes weer eens op te pakken.

Dat men er zin in had was te merken aan de vangst, namelijk 12 vissers haalde 358 vissen  uit het water van de slotgracht. Doordat het een combiwedstrijd was kwam het uit op ruim 21 kilo.  Een hele mooie prestatie.

Bert Leyen werd 1e met 4040 gram, 2e Kees Glas met 2960 gram, 3e Ron Groot 2840 gram, 4e Aad Dekker 2800 gram.

Omdat de leiders een  steekje lieten vallen is de aanval op de koppositie is ingezet dus heren vissers, wil men nog kans maken op  de bovenste posities, pak dan de hengel  en kom op 13 augustus baarsen in de slotgracht (dus niet in de vijver). Door deze uitslag is het weer een open strijd geworden. Voor het overige nieuws verwijzen we naar de site.  Het bestuur.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.