Visclub De Egmonden

Eerste wedstrijd van het seizoen

| Geen reacties

Laatste zondag in april, start van de competitie. Na de warming-up van de paaswedstrijd werden de hengels nu uitgegooid voor het echte werk. De opgaande lijn van vorige keer werd voortgezet gezien de opkomst, daar er ook nog een aantal meededen aan de Nipro wedstrijd aan het strand (klasse vissers).

Hoewel het water nog vrij koud is werd er toch redelijk gevangen. Dat Jan Walta vorig seizoen nipt verslagen door A. Dekker belust was op een revance was te merken.

Hij werd 1e met 47 vissen gevolgd door P. v.d. Woude met 20 stuks, gedeeld 3e werden H.Konijn en A.Dekker.

Tot onze grote blijdschap zagen we Nico Groot en Gerard Smit ook aan de waterkant zitten, jongens, we hopen dat jullie vaak aanwezig zullen zijn. De volgende wedstrijd is de combi in de vijver op 14 mei. Het is dan wel moederdag, dus laten we moeders met rust en gaan lekker vissen.

Het bestuur.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.